Alla inlägg under december 2011

Av Annelie - 11 december 2011 20:38

Vaknade av ett sms, det var Karin som frågade om vi ville ha frukost främmande och det säger vi inte nej till. För det innebär nybakat bröd och hur lyxigt är inte det, dom hade även köpt kaffe, grönsaker och pålägg. *KANON*


Förövrigt har helgen varit lugn,

behövde nog det!


Imorgon är det vardag, fy så hemskt tråkigt. Blir nog att slå ihjäl lite tid tillsammans med syster Kina, visserligen har vi inte bestämt något bara pratat lite löst om en sväng till storheden.


Kram och sov gott!



Av Annelie - 9 december 2011 19:25

Nu är jag hemma och det hoppas jag att jag blir länge, att inget inträffar så att jag behöver sjukhusvård. Tycker att jag har tillbringat nog med tid på sjukhus nu, känns som att jag varit där "typ" hela hösten.


Jag hoppas att få åka bårtaxi när jag ska på återbesök om så där 2 månader för det var absolut det optimala för mig, helt okay bår med tempur madrass. Låg fantastiskt skönt i motsats till att sitta inknölad i ett bussäte där knäna tar i stolen framför och rumpan sitter fast skruvad. En sak är väl att göra det när man är frisk, men jag hade så ont i magen där pumpslangen går in och ont i ben, höfter och huvud på grund av biverkningar. Så buss tänker jag inte åka igen! Hoppas jag!


 

Mycket gnäll blev det nu igen, men va fan det är skönt att det kommer ut.

Kram och ha det gott!





Aj!

Av Annelie - 8 december 2011 19:41

Eventuellt är jag på väg att bli människa igen, det är alltså 30 timmar sen dom drog 11 tänder. Så nu har jag sovit och ätit soppa om vartannat i ett dygn, jag tror att de två dagarna inför ingreppet har varit de värsta i mitt liv. Jag har våndats, gråtit och inte kunnat sova så när det väl var gjort så tog det ett tag  innan alla nerver var på plats igen och det är nog därför jag har sovit hela dagen, naturligt vis alla bedövningsmedel och smärtstillande har väl gjort sitt till.


Dom har höjt medicinen (Remoludinet) i pumpen två gånger den här svängen så nu börjar jag väl dansa på borden!


Glädjande nog så får jag komma hem imorgon, det blir bårtaxi kl 13.00 Som jag säger hem ljuva hem...

  

Av Annelie - 6 december 2011 15:14

Efter en sömnlös natt och rullande tårar blev det inte någon tandläkare idag, det fick jag reda på kl 10.00 och skulle varit där kl 8.00 Tydligen hade det blivit någon miss i planeringen, så nu är det bara att fortsätta att ha ångest till imorgon kl 14.00 när dom  ska ta nya tag.

Det är faktiskt synd om mig!

Av Annelie - 5 december 2011 18:47

Ångest!

Jätte ångest!


Jag har tandläkarskräck och inte lite, ska börja med tandläkar besöken imorgon. Käkkirurgen ska dra ett gäng med tänder som är i dåligt skick, det är varbildningar under dom. Det konstiga är att jag inte känner av det!

Åkte tillbaka hit till Umeå idag i tron om att dom skulle söva mig under ingreppet, men det hade blivit ändring och hur kul är det? Jag säger bara lycka till fru Sandman!

Av Annelie - 3 december 2011 19:20

När Lelle slutade jobbet åkte vi direkt till Boden för att äta en fantastiskt god middag, hemma gjorda vårrullar med tillbehör. På tal om Boden så kom jag osökt in på min svågers mamma som jag knappt känner, hon hade skickat en slant till mig som plåster på min tillvaro när jag låg i Umeå, tala om gulligt eller hur.


Annars har vi inte gjort annant än idrottat och sportat från sofflocket, skidor på platten både med och utan gevär, skidor nedför, glimtar av handboll och så ishockey.

Av Annelie - 1 december 2011 18:33

Hej och hå jag har så skönt här hemma att jag glömt uppdatera bloggen, men det har i och för sig inte hänt speciellt mycket.


Jo! Jag var på första besök hos tandhyginisten i går och det blev inte något gjort eftersom att jag är en fegis. Dom ville inte ge mig midosolan (en dryck som är förtrollande bra för oss skrajsna) utan ett utlåtande från en doktor. Om det kan finns risker för andningsstop eller dylikt på grund av sjukdom.


Idag har gubben och jag varit till en dietist, vi vart väl inte direkt klokare när vi gick därifrån. Man ska äta massor med chips, godis och andra godsaker i massor och till det ska man dricka cola. "Not" om ni nu inte förstod det, men med andra ord sa hon inte något som vi inte redan vet.


Idag har även lilla hjärtat flyttat in på allvar, vi har alltså fått hem våran Opel Astra. Skönt nu är vi med egen bil!


Nej nu får det vara bra för idag, hockeyn börjar snart!  -



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards