Alla inlägg under juli 2010

Av Annelie - 12 juli 2010 14:01

Idag saknar jag min gubbe väldigt mycket!


Känner mig lite ensam! Men det går över, förmodligen så har det med tristess att göra. Borde inte känna så för Anki och Neo har varit förbi och även Teija och Magnus, men vissa dagar är värre än andra! Behöver nog ut och röra mig helt enkelt!


Nå från det ena till det andra så ska vi på middag hos Ann-Louise (våran föredetta granne) och Lasse! A-Ls kompis från Gävle är där, det ska bli kul att träffa henne. Sitta och ljuga bort en stund och slippa laga middag   , det blir kanon bra!


Igår hamnade vi i Boden helt plötsligt, Lelle och Janne var på travet och Karin och jag vände ut och in på livet. När vi kom hem drack vi kaffe hos Magnus och Teija, Magnus fyllde år i lördags.


Hu vad jag känner oro och medkänsla till alla inblandade, jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig elle hur man bör bete sig inför och "omikring" sorg och begravning. Har inte någon erfarenhet!


PAH=skit,vill inte ha det nå mer! Oron kommer förmodligen från den skiten också...


Kram till alla...

Av Annelie - 7 juli 2010 10:55

Ensam vid köksbordet, inte riktigt!



      Ice sitter brevid och funderar på om det blir en tugga över till honom! Han väckte mig med skall och morrningar som heter duga, tydligen så har dom varit och märkt upp ngt utanför staketet. Förmodligen så var det väldigt märkligt och lite annorlunda att någon smög omkring här utanför,  han blev lite tokig. Men han är ändå bland det finaste som finns, eller hur?


En hund är väldigt bra på att lyssna! Jag ältar och pratar med honom om allt som händer i mitt liv. Just nu går mina tankar till min kära syster Kina, tåraran bara rinner och då tittar Ice på mig och viftar på svansen! Då måste jag ju bara le en kort sekund. Hur ska Kina, Matz, Jenny, mamma och pappa ta sig igenom denna stora tragedi, det är dom som har det absolut jobbigast. Tobbe varför var det tvunget att just du skulle bli en ängel?


Nu ska jag torka mina tårar och få ihop lite annat från mitt liv innan jag försöker göra lite nytta här hemma!


Arbetsterapeften har varit förbi och visat hur rullstolen ställs in och tyckte att jag skulle ansöka om en permobil! Det låter hemskt nog med rullstol tycker jag, eller hur? Men hon har ju faktiskt rätt, då skulle jag kunna vara lite friare och inte behöva belasta min familj och vänner hela tiden.


Från det ena till det andra så var vi en kort sväng på Boden Alive på fredag eftermiddag i samband med att jag hämtade min rullstol. Vi var och fick oss middag "som vanligt" en god middag hos syster Karin och gubben hennes.

Adam kör bil!   Sandra, Janne och par pilsner!   Lelle, Adam och Sandra!   Jens och zebran Hugo!   Kära syster!   Sandra och Adam diskuterar!   Adam och Jens är farligt nära att krocka!  

Och nu krockade dom med Lelle!


Det var en trevlig tur, men jag hade inte orkat om jag inte hade haft min rullstol!

   Tror att hon ska få heta Rut!


Kramar till nästa gång!    


Av Annelie - 5 juli 2010 13:04

Tobias Gustavsson är en ängel nu!


Min systerson är död! Han har varit en ängel i snart 5 dygn! Vila i frid Tobias "Tobbe" Gustavsson.


Ta vara på varandra, man vet aldrig hur länge det varar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards