Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Annelie - 18 juli 2010 14:06

Men då är ju frågan!  Vad orkar jag med?


Igår var inte någon bra dag, mådde skit hela dagen! Vet inte riktigt varför! Gjorde inte något speciellt dagen innan, för om så hade varit fallet så hade jag förstått. Tar jag ut mig ena dagen så är det skit dagen efter. Tycker nog bara att livet är orättvist på alla sätt! Tänker inte fortsätta utveckla det, för då blir jag bara ledsen... men orättvist är det...


Idag är det något bättre, men då har jag bara suttit här i soffan och chillat.  Men nu är jag rastlös, vad ska man hitta på? Ringde Jesse men han svarade inte, annars hade en utflykt dit varit okay. Två saker på en gång, krama och träffa store man och fått sig en kopp kaffe  .


Från det ena till det andra så har Biggan, min kära vän som bor i Stockholm åkt hem nu efter ett par veckor här i härliga Luleå. Hennes dotter Matilda "Mattis" stannade bara en vecka och henne han jag inte ens träffa. Biggan byter bara plats med min andra väninna Ingela som också bor i storstan, hon kommer imorgon om jag inte kommer ihåg fel... (eller var det tisdag). Det är kul att vi har kvar varandra trots avståndet.

   Matilda söt som en docka   .

   Ingela, Mia, jag och Biggan.


Måste muta kära syster Karin i veckan, hon måste klippa till mig :). Kan inte visa mig i kyrkan på fredag, jag ser ut som ett troll. Inte för att det har någon betydelse hur man ser ut, olyckan har ändå inträffat och begravning är det hur som... Jag kan bara inte fatta att Tobias inte finns.


Nej nu vart jag så trött av allt skrivande så jag tror att jag ska ta en power nap på soffan...


Skrivs så småningom...



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards