Alla inlägg under maj 2011

Av Annelie - 4 maj 2011 14:50

Ja då har jag varit andra långresan med Knut, tur och retur Luleå city! Idag tog jag tid hur länge det tog och resultatet blev 20 min från våran dörr till Loet, smidigt kan man säga :).

Jag och gubben har unnat oss en lunch på Exotic och det är inte ofta vi "lyxar" till det på så sätt. Men ibland måste man få en lugn stund för sig själva, avhandla livet i annan miljö. När vi hade ätit klart så fortsatte Lelle att jobba och då dök syster Kina upp så vi tog en sväng på storgatan innan hon skulle hämta barnbarnet på dagis.

Snart kommer kära Biggan upp en snabbis, det ska blir super kul att träffa henne. Det blir väldigt långt mellan gångerna och värre kommer det att bli nu när hon flyttar ner sin mor till Stockholm. Nåväl tur är väl att vi vet var vi har varandra även om avståndet och träffarna stör oss, PKK till henne och dottern Mathilda.

Jens har varit och hämtat svärfär på Sunderbysjukhus, det vart en kort sväng för honom. Hoppas bara att dom har hittat vad som är hans problem, men jag är tveksam till det tyvärr.

Kram


Av Annelie - 3 maj 2011 13:32

Efter provtagningen vart jag bjuden på lunch hos Helena, mycket trevligt tycker jag. Köttfärssoppa med vitlökscremefraich till, kanon gott. När jag knutade hem såg jag att Sussi var hemma så jag stannade just bara till och fick se hundlivet där, hennes dotter har skaffat en liten raring med för mycket hud och sen har dom ju två själva. Det är så mycket kärlek i husdjur! 


Nå, vidare vad dagen ger vet bara framtiden! Min lilla gubbe kommer väl hem snart och då försöker vi väl stöka vidare :).  


Måste bara säga att jag blir mer och mer kär i "Knut"

vilken fin kille jag har...

 

  


Av Annelie - 2 maj 2011 18:52

Detta blev en alldeles vanlig dag,

vakna, duscha, datorisera, plocka lite och så vidare.


Nå en tråkig sak har också inträffat,

svärfar är inlagd på Sunderbysjukhus.

 :(

Kan inte människor bara få vara friska!


Badtanten Helena har varit förbi en snabbis,

ett par kokta ägg och kaffe räckte åt henne.


Micke och "mattkompisen" lyser med sin frånvaro!

Men än är det inte natt så hoppet sviker inte!


LIVET ÄR ORÄTTVIST - VÄNJ DIG VID DET!

 

Av Annelie - 1 maj 2011 16:32

Hips vips så vart vi bjudna på middag igår (valborgsmässoafton) till våra goa vänner Anki och Anders. Det blev ett stort kalas dom hade även bjudit in grannen, fantastiskt trevliga människor, kiosktanten Anneli och hennes make Janne. Totalt var vi 13 stycken hungriga vargar, middagen bestod av grillat med tillbehör, super duper gott. Till efterätt fick vi Annelis hembakade tigerkaka och glass, tänk att det alltid finns plats för gosaker fast man är proppmätt!

Nåväl efter det spelade vi Gin Rummy och det var jätte kul, visserligen vann jag inte men i trevligt sällskap spelar det ingen roll. Till saken hör att det var kiosktanten som vann och hon vart så lycklig så det bjuder jag på.

Efter det så såg vi Tre kronor förlora mot Norge...

Vidare hem efter det! När vi kommer på gården så eldades det i mittringen, grannarna hade tänt på premiär elden för iår. Ett helt gäng med folk, men det som var mest possitivt var att Teija och Magnus hittade hit, våra före detta grannar men fortfarande våra goa vänner!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards