Alla inlägg under oktober 2010

Av Annelie - 21 oktober 2010 11:24

Sitter och väntar på att Karin och Jan skall dyka förbi, trevligt med tidsfördriv. Förövrigt har jag snurrat omkring lakarna i natt, känns som att jag inte har sovit speciellt mycke. Men nog måste jag ha sovit för annars hade jag gett upp och inte legat kvar. Det kanske betyder att jag håller på att bli frisk från förkylningen och bör sluta sova flera timmar på dagen! Men en powernap är ju aldrig fel!


Jag har pratat med min medsjukling i Umeå och hon mår fortfarande dåligt av biverkningarna och har fått stanna på fyra tabletter morgon och kväll, själv tar jag sju stycken. Totalt med järn och penicillinet tar jag 30 tabletter varje dag, 8 olika sorter. Egentligen behöver jag inte någon mat det blir som en hel liten måltid av alla tabletter.


PAH - Ibland funderar jag! Bli inte chockade nu, jag kan tänka! :) Lelle upplyste mig om att jag mått illa ett bra tag, ett par veckor kanske. Jag har också uppmärksammat det men tagit för givet att det är pencillinet! Men samtidigt så tycker jag att det kanske är lite lättare att resa sig, gå i trappen osv. Kan det vara en biverkning?

 

Återkommer strax... nu kom bodensarna!


Nu har dom varit och farit, så nu väntar jag på Lelle istället. Trevligt när dagen går så fort! Bara ca 30 minuter tills han kommer och jag ska faktiskt hjälpa honom att laga middag idag. Familjen G kommer och äter med oss, det blir någon slags köttfärssoppa. Dom ska även se hockeyn här med mig. Lelle ska på matchen med sin pappa! Det gick inte "nå" vidare sist men den här vinner dom, det sista som sviker är hoppet.


Även den som går sakta kommer fram !

Av Annelie - 20 oktober 2010 11:10

Som en snigel då, men jag gör så gott jag kan :). Fantastiska värld! Jag har sovit som stock hela natten och vaknade med ett leend när Lelle och Johan for till jobbet. Tog mina tabletter och somnade om till kl 10, ohhhhhh så skönt. Klockan är nu 11.20 och jag har fått i mig mackor och kaffe och mår fortfarande relativt bra. Hostar, kraxsar och snyter mig men det blir bättre... sakta men säkert.


PAH - Sköterskan ringde tidigar och bekräftade nästa återbesök, det blir onsdag 3 november. Gruvar mig lite så här i förväg för det blir gång test och det lockar inte ett dugg, låter säkert konstigt i friska öron men för mig att gå i 6 minuter så långt som möjligt är "pest".

Hej och hå nu ringde doktorn och ökade medicinen, han ändrade även tiden för återbesöket det blir den 4 november i stället... Bra på ett sätt, dåligt på ett annat! Eftersom att Lelle hade tänkt följa så missar han inte någon hockeymatch men det kan vara svårare att få ledigt inför allhelgonahelgen! Vi får väl se tiden an!

 

Så länge det finns liv finns det hopp!

  

Av Annelie - 19 oktober 2010 18:04

Vad vore livet utan min kära man,

familj och vänner!

Kan tänkas att det hade fungerat ändå

men det är f..n så mycket lättar med dom i närheten.


  

Av Annelie - 19 oktober 2010 17:49

Börjar bli tjatigt det här, ingen bra dag idag heller. I och för sig startade det redan igår kväll med illamående som fortsatte när jag vaknade. Tänkte nästan hoppa över provtagnignen men eftersom min kära granne körde så fixade jag det. Till och med sköterskan följde mig ut till receptionen för hon tyckte nog att jag såg skröplig ut. Jag fick inte i mig något förrän kl 14 och då blev det en actimel och två hårdmackor utan pålägg, orkade inte ens ta fram det!


Nu mår jag lite bättre och väntar på att hockeyn ska börja! Färjestad - Luleå, ska bli spännande att se om kära Luleå mäktar med!


Bättre dåligt minne än dåliga minnen!

  

Av Annelie - 18 oktober 2010 11:16

Trots att jag för första gången på säkert 14 dagar sovit i princip hela natten så är jag fortfarande trött, men det är klart man blir trött av pencillin och av att inte göra något. Jag sover både lunch och middags lurar!


Nå nu tänkte jag i alla fall orka skriva ett par rader för att avhandla dagarna som gått! Mamma och pappa kom förbi på torsdag eftermiddag och fick tiden att gå lite för mig. Jag siade rätt, min magkänsla sa ju att dom skulle komma! Sen vart det hockey och Luleå vann även denna match, ojojoj vilket skitsnack det kommer att bli när deras svacka kommer.


PAH - doktorn ringde i vanlig ordning, det var ju torsdag! Vi avhandlade svimmningarna och känningarna runt det, men han kan inte säga om det har med "skitsjukan" att göra. Det kan vara på grund av blodvärdet eller något annat, men det ska väl undersökas så vi får väl se! Han ökade "fågelfröna" ytterligare! Jag ser faktiskt fram emot att få den riktiga medicinen trots alla biverkningarna, man kan ju hoppas att jag inte får alla på en gång! Jag känner mig då absolut inte i någon bättre form vad gäller pah sjukan...

 

Fredags middag hos Karin och Jan, hemkokta brunabönor, fläsk och korv. MUMS

Lördags sväng på affären, kort, snabbt och sen var det klart. Familjen G var här och åt middag, bakad potatis med tillbehör. På kvällskvisten kom Ann-Louise och Lasse förbi och det var riktigt trevligt.

Söndagen försvann i lugnets tecken även den, farmor och farfar kom hit och bjöd på pizza. Skönt att slippa tänka på middag, vad, hur, när... osv!

 

Alla vill leva länge,

men ingen vill bli gammal!

 

ansikten,bry sig om,ekologi,grönt,hjärtan,jorden,känslor,kärlek,kra<br />ma,kramar,le,leende ansikte,leende ansikten,leenden,miljöbevarande,miljöer,miljöfrågo<br />r,naturvård,planeter,skydd,skydda,smileys,stödja,s<br />ymboler,uttryckssymbol,uttryckssymboler,vänskaper,<br />världar

 

 

 

Av Annelie - 17 oktober 2010 21:10

Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött ................................. trött ..................................................
................ jätte trött!

Av Annelie - 14 oktober 2010 11:19

Vilket väder, snöblask och blåst! Hu vilken rå dag, jag tycker att det känns ändå in hur blåsigt och kallt det är. Inte kommer denna snö att ligga kvar utan den tinar bort innan dagen är över.


Förkylningen vill inte ge sig, nu har det gått "typ" två veckor och jag hostar och snörvlar ännu. Jag ringde Umeå igår så doktorn fick skriva ut mer tabletter åt mig, det vart ett pencillin som jag aldrig hört talas om. Men dom på apoteket sa att det ska tydligen vara en dunder kur och det är ju bra.


PAH - Ja vad ska man säga om den skiten? Det är ingen som vet varför jag svimmar och får avdomningskänslor, frågan är om det har med sjukdomen att göra eller om det är något annat hellvete på gång. Visserligen hade jag dåligt blodvärde och det har många pah patienter. För övrigt så är det inte någon förbättring, jag flåsar och "stånkar" som vanligt. 

 

Jag har pratat med mina systrar på förmiddagen, alltid lika tryggt att vet att dom finns. Kina är också förkyld och hängig! Karin bjöd in oss på middag imorgon! Det ska bli spännande och se om mina föräldrar kanske dyker in idag!

 

 Visa informationIkväll är det match, Lule - Brynäs!

 

 

Delad glädje är dubbel glädje,

delad sorg är halv sorg.

Målarrosor - stora paketet

Av Annelie - 12 oktober 2010 21:10

Tyvärr har Jens och Sandra varit tvugna att ta ett trist beslut! Världens goaste blandras måste omplaseras på grund av allergi. Vi hade mer än gärna behållt honom men det går inte eftersom jag är sjuk, en hund måste både rastas och uppfostras och det klarar vi inte. Visserligen skulle han slippa vara ensam men det räcker ju inte med det han ska ut på minst två långpromenader per dag, allt annat är djurplågeri enligt mig! Man ska inte ha hund om man inte har ork och tid för den!

Annons finns på blocket.se om intresse finns...

.  


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards