Alla inlägg under november 2010

?

Av Annelie - 18 november 2010 11:53

Vad händer? Inte mycke! Idag är det i alla fall lite mildare ute och det är skönt. Jo igår var en arbetskamrat från Svedjeskolan förbi och det var inte igår vi träffades. Vi pratade om att försöka träffas och kanske gå ut och äta en bit, det blir svårt mitt på dagen så man kan väl äta middag istället för lunch. Tror att jag ska ta tag i det och se hur många viljor det finns, jag saknar dom otroligt mycket!


PAH - Vågar knappt säga detta, så behåll det som en hemlis så att jag inte får något bakslag. Min ork och mående uppskattar jag till en 5:a i dagsläget, alltså i min egen lilla skala där 1 är bäst och 10 sämst. Fantastiskt   !

 

Luleå - Timrå ikväll, kul att det sätter igång och få se vad uppehållet gett dom...

 

:)

Av Annelie - 16 november 2010 11:30

 I eftermiddag blir det paltkoma, svärmor ska bjuda på paltmiddag. Härlig människa är vad hon är! Familjen G kommer också och äter.


Ser fram emot att elitserien börjar idag, men Luleå spelar inte förrän på Torsdag trist nog. Man blir fort van att det ska vara match "typ" varannan dag, det blir hållpunkter under veckan och då går den fortare.


Har sorg i hjärtat! Jens hund Ice måste få ett nytt hem eller en kudde i himlen, han är så himla fin farmors lilla kille så jag önskar att han får leva vidare. Jens har blivit allergisk och det blir bara värre och värre så det är bara ett sådant beslut som gäller. Vi hade gärna tagit över honom men eftersom att jag är sjuk så blir det så orättvist mot honom. Han skulle inte få gå långpromenader och en så stor hund måste bli aktiverad med minst 3 ordentliga svängar per dag.


  


    

Av Annelie - 15 november 2010 14:00

Vad vore livet utan...

Jag har en riktig funderar dag! Både negativt, possitivt och helt galet! Inget att få panik över, men herre min vän, börjar man slutar det aldrig.

Tack snälla värd nu kom posten och snart dyker postmannen upp...


  

Av Annelie - 14 november 2010 17:43

Söndag och farsdag, men vi börjar med lördag och bröllopsdag! Först Ikea en snabb sväng, sen finland en ännu snabbare sväng för där hade dom inte någon rullstol att låna ut. Vi åkte hemifrån kl 08.45 och var hemma 15.00, snabba ryck eller hur? Vad vi handlade? Inte mycket!


När vi sen kom hem så blev det smörgåstårta, Karin, Jan, Jens, Sandra, Adam, Anna-Nora, Ivar svalde först och sen kom Anki, Anders, Kenneth, Lena och Felicia. Lite senare kom Rickard, Vera, Terese (Kenneths barn) och Johan (Terese pojkvän) men dom ville inte ha tårta!


Söndag morgon: Vi vaknade av att Adam ville spela tv-spel (dom sov över hela G-gänget) så Lelle gick upp och slog igång spelet och kaffet. När jag sen "pallrade" mig upp så fikade vi och efter det vart vi chaufför till jourcentralen! Medans våra passagerare var där åkte vi och firade pappa på farsdag.


När vi kom hem blev det grillad kyckling och pommes till middag och nu sitter jag och min lilla gubbe och ser hockey, Sverige - Finland. Familjen G har åkt hem! Johan är och spelar innebandymatch så lugnet ligger skönt över vårat tv-rum.


PAH - Kanske en 6½:a idag :) och känner inte av några biverknignar...


Kram till...

Av Annelie - 12 november 2010 12:04

Igår var en irriterande dag! Den började med en arg Johan (men det gick över) och forsatte med diskussioner om ditt och datt. Vidare höll jag på att försova mig till provtagningen och vaccinering kl 11, jo jag är 45 år och kan fortfarande sova som en tonåring. Men den slutade bra med middagsgäster från gränderna, dom är så mysiga både Sandra, Adam och våran goa Jens. Visst kan man vara irriterad ibland, men dom har sitt eget liv och det kan vi inte leva åt dom.


Idag händer inget speciellt, ska se Idol som sänds från Luleå denna gång men för övrigt har vi inte något planerat. Tänker väl som så att jag ska i säng tidigt så man orkar med morgondagen.


Lördag! Vi firar 22 årig bröllopsdag och ska som vanligt ha smörgåstårta, men i år blir det köpes tårta för först gången. Det blir en sväng till Ikea mitt på dagen med Karin och Jan , kul att göra något annat utöver det vanliga. När vi kommer hem blir det alltså smörgåstårta till middag och hockey på tv:n (Karjala cup).


På söndag är det farsdag och då blir det tårta både hos pappa och sen blir det till svärfar och fortsätta mumsa på godsaker.   


PAH - Jag har haft det lite jobbigare några dagar men inte farligt, kanske ligger jag på 7½ istället för 7. Mina så kallade biverkningar har avtagit, jag har inte mått illa på länge nu, men magen för övrigt kräver att jag är nära en toalett. Antingen har kroppen börjat vänja sig eller så var det bara en släng av något annat.

 

En sann vän är någon man kan dela tystnaden med!

 


Av Annelie - 10 november 2010 10:56

Inspirationen tog slut! Det har varit lungt och jag har inte haft något speciellt på hjärtat att skriva om.


Men jag kan ju nämna att snön har kommit, det började snöa på fredag kväll och blev så pass att det var vitt på backen på lördag. När jag då nämde lördag kan jag berätta att Karin och Jan var förbi och drack kaffe med sina vänner från Gällivare, väldigt trevliga människor. Vi har träffat dom förut och nu vet dom vart vi bor så kanske ramlar dom in fler gånger  , bara roligt om dom gör det! Luleå hockey avslutade lördagen med att vinna det var nionde hemmamatchen irad. Nå då blev det söndag och den passerade i en rasslande fart. Kjelle och Marita var förbi på en kaffe skvätt, jag fick en jätte fin blomma av dom. Måndag morgon överraskade Jens mig med att ringa tidigt och säga att dom dyker förbi en sväng och så blev det. Tisdag ... Lena och hennes svärmor Birgitta stannade till när dom gick förbi, kom in och surrade en sväng. Helena missade jag, hon ringde när vi "just" bara var på Örnäset som hastigast, men det går ju fler tåg! Nu är det alltså onsdag förmiddag och snöstorm! Jag och Kina hade tänkt göra storheden men ansåg att det finns bättre dagar att göra det på, onödigt att köra bil om man inte måste i sådant här väder.


PAH - Lite mindre " biverkningar" annars är det fortfarande läge 7 av 10!

 

Ta nya tag, en dag i sänder!

  

 

Av Annelie - 5 november 2010 12:02

Så här gick det! Det är verkligen inte någon höjdare att sitta i bil tur och retur Umeå men nu blir det inte förrän 27/12 och det tackar jag för. Lite märklig tid mitt i jul helgen men jag bryr mig inte eftersom julen kan vara för mig. Det var väg dimma på vägen ner och chauffören upp var Luleåhockey fan så då förstår ni vad samtalsämnet var eftersom att Lelle var med.


Nå, vad sa doktorn? Han var nöjd men inte jag, hade förväntat mig fler meter, det blev i alla fall förbättring, jag gick 245 meter på 6 minuter denna gång alltså en ökning med ca 35 meter. Doktorn kan inte säga varför jag känner mig bättre för han vet inte heller om jag får placebo eller riktiga tabletter. Men jag tror att det är tabletterna!


Ops nu kommer mor och far... jag återkommer...


Det var ett trevligt avbrott så här på fredagen, när någon dyker förbi bara så där går dagen fortare. Bättre överraska än planera för då hinner jag inte få ångest över att jag måste städa, plocka undan och rätta till anletsdragen osv.


För att återgå till Umeå besöket så var alltså värdena lite bättre och fler tabletter än 16 per dag ska jag inte ta. Totalt med alla andra blir det 30 st, så förstå vilket under det är att inte magen har "pajat" för längesen. Det kanske är det den har i och med diarre och kräkningar! Men varför mår jag bättre i sjukdomen då? Nej jag tror inte på att jag äter fågelfrön längre...


Dracula gick inte igenom besiktningen...


Vad händer i helgen? Inte något, ska vara med lilla gubben i kväll bara njuta av lugnet och se Idol förståss. Jag blir alltid lite sliten och osällskaplig efter tripparna till Umeå, tror egentligen att jag blir lite "låg" för sjukdomen kommer så nära efter ett doktorsbesök. Det sätter igång funderingar och tankar som man måste byta bort och tänka på possitiva saker i sitt liv. Som min syster säger "det finns alltid dom som har det värre" och det är ju sant.


Imorgon ska jag ... det får jag se då...



Av Annelie - 3 november 2010 11:31

Ja då var taxin till Umeå bokad, vi åker kl 17.00 Gruvensam resa, 3 ½ timme i mörker! Jag är väldigt åkrädd så jag hoppas att jag slipper magkatarr... Men det här återbesöket kommer att bli väldigt inressant i och med att jag mår bättre, kul att höra om värderna och även att se hur lång jag kommer på 6 minuter. Vi kommer lagom hem till hockeyn imorgon och då blir det pizza.nu till middag, om ingen förbarmar sig! På tal om hockey så vann Luleå igår igen, trevligt, trevligt!


Kram






Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards