Alla inlägg den 1 september 2010

Av Annelie - 1 september 2010 12:52

Det är kul!


Det är roligt när människor skriver en kommentar till bloggen, det är väl inte alltid som jag skriver något som är värt att kommentera. Men fortsätt gärna kära vänner!


Badtanten har varit förbi på en snabb kopp kaffe och det är alltid trevligt! Uppdatera lite hur vi har det och vad vi tänker, hon är alltid en välkommen gäst! Men i och för sig är nog näst intill alla det! Kul med lite sällskap, dagarna blir inte så långa då.


För närvarande sitter jag och hänger så där som vanligt, vid köksbordet, med datorn och en hel del tankar. Imorgon kommer jag att bryta mönstret! Ha! Jag ska och ta prover på vårdcentralen kl 11.00 och efter det tror jag att jag ska våldgästa kiosktanten! Om hon är hemma vill säga och inte har fullt upp med något annat, för då tar jag det en annan dag   .


Oj, oj, oj vilket gammalt kort jag hittade! Nu blir kiosktanten glad när hon ser att hon är lika snygg idag som igår!






Naturligt vis beror det även på dagsformen...














Visserligen saknar jag syster Kina och skulle behöva umgås lite med henne oxå, men det får kanske bli på fredag. Det brukar nämligen räcka med promenaden från parkeringen in till provtagningen, vi får väl se hur det slutar.


Förövrigt försöker jag få tag på både arbetsterapin och bostadsanpassningen för att kanske kunna få hjälp till ett smidigare liv. Men inte är det lätt, utgången eller tjänsteärende är vad man får för svar! Bättre lycka imorgon kanske!


Ikväll kommer föresten Anki och Anders hem, det känns tryggt tycker jag! Inte för att  jag förväntar mig att vi ses ännu på ett par dagar men bara att dom finns på Hertsön känns fint!

   Visst är dom rara där dom sitter och småler?


Nog dravel för idag!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards