Alla inlägg den 17 september 2010

Av Annelie - 17 september 2010 09:46

Vilken dag...


PAH - Placebo????


Dagen började med ett SMS klockan 06.00 från Anders (son) Tibblin med grattis hälsningar, tur för honom att jag faktiskt var vaken. Efter någon timmme när jag klev upp och hade duchat hörde jag någon i köket... min man hade lämnat sin post och kom hem, febrig, förkyld och allmänt kallsvettig. Strax efter honom kom svärmor som tyckte att det skulle dammsugas i sängkammaren innan arbetsterapeften kom. Hon är en stor favorit och en fantastisk människa, om jag har hälften av hennes energi när jag är 76 år ska jag skratta mig lycklig.


Sen kom Karin och Jan med tårta eftersom jag tårtvägrade, orkade helt enkelt inte göra någon. Medans dom var här kom Helena (badtanten) med lunch, en fantastiskt god sallad. Mamma och pappa klev in i hallen och grattade mig, men dom vände direkt. Svärfar tittade in och fick sig en bit tårta! Maria arbetsterapeften kom och fixade till "hissen" till sängen!


Under denna del av dagen hann även min doktor ringa och som jag tidigare skrivit blev det att höja dosen på tabletterna. Vi pratade även om hur jag mår och om jag reagerat på medicinen. Mai från Umeå som också har PAH och är med i samma studie ringde och hon känner sig mycke bättre men har även fått alla biverkningar, bla illamående, ledvärk, huvudvärk, diarre och ont i käkarna.


Efter allt detta vart det soffläge för att orka med hockeykväll på tv:n och vi blev några stycken   . Lelle, jag, familjen G, Max, Dennis, Per, Tobbe, Tom, Kim, Tibbe, A-L, Lasse, Terese, Vera, Helena, Pierre, Izze och Anki som bara slängde in en kram, blev kanske lite väl mycke folk men va tusan det var ju Luleås första match för säsongen.  F...n vad kul att säsongen har startat och så bra, Luleå vann med 3-1 mot Södertälje.


Direkt efter det blev det ZZZzzzz....


Idag blir det bara en slö dag, ska inte göra något speciellt (som om jag nu brukar det). Men med andra ord latare än latast ska jag vara!


Kramar....

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards