Alla inlägg den 11 september 2010

Av Annelie - 11 september 2010 10:18

PAH - Tro det eller ej! Antingen tror jag själv för mycke eller så är det bara så att jag fick medicin och inte placebon. Tyckte redan igårkväll att det kändes lättare, men jag tänker inte ropa hurra ännu! Det har inte dykt upp några biverkningar, varken rodnader eller magproblem. En dag i taget...

 

Idag ska vi en sväng till Boden, Janne fyller år imorgon. Varför idag ? Jo det är väl den där förbaskade bastun  ! Nåja det blir väl lika trevligt som vanligt med middag, tårta och en massa surr.

 

När vi var till Umeå så fick vi åka taxi från dörr till dörr, nerresan gick fort och säkert men i en väldigt oskön bil. Hem åkte vi med en väldigt osäker chaufför, undra just om han var van att köra långt. Till och med när det var dubbelfilig väg var han nervös för att göra en omkörning. Han höll konstant 10 km/timmen saktare än vad som var tillåtet fast det inte var någon trafik att tala om och när han pratade med  oss vände han sig om. Hmm och jag som är så åkrädd!

 

Johanna kom till Umeå och åt middag tillsammans med oss, vi var på en Thairestaurang. Med oss var även hennes kompisar Sascha, Stefan och Emma mycket trevliga människor, många härliga skratt och alltså en oförglömlig kväll. Den slutade i lite kaos för när vi skulle därifrån gick vi samma väg som vi kom, från bakgården. Det var enda sättet att åka hiss upp och jag orkar som bekant inte gå i trappor och när vi kom ut så var vi både utlåst och inlåst. Alltså två yra tanter inlåsta på ett industriområde, nåja det löste sig smidigt i slut ändan.

 

Nu, strax så ska vi åka! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards