Alla inlägg under augusti 2010

Av Annelie - 16 augusti 2010 10:34

Lite utav varje...


Lennart kom hem helskinnad efter fisketuren med arbetskamraterna, men fiske lyckan hade inte infunnit sig. Inte ens så det blev till pålägg... Men hu vad jag är glad att Jens och Sandra sov här! Det är en trygghet att veta att det finns någon hemma, Johan skulle komma hem så sent men han visst att det fanns folk här om jag skulle behöva hjälp.


Våran lilla Ice har varit jätte dålig i helgen men nu har det lagat sig till, det var nära sjukhuset för honom. Han är ju liksom vårat lilla sockertroll! 

     Klok, snygg, snäll och lydig... (ibland)


Jag och Lelle gjorde chokladtårta till Sandra som fyllde år igår, hon vart både glad och överraskad. Alltid kul att förvåna och göra något som inte förväntas. Men faktum är att vi defenitivt tycker att hon var värd det för våran son ser ut att må väldigt gott i hennes sällskap.


Idag är det nog många som börjat jobba efter semestern, tyvärr även min gubbe. Hur ska det bli med vardagen för mig? Det är nästan så att jag längtar till återbesöket så att jag kanske får några fler piller som gör så att jag orkar mer och längre. 


Vi ska äta middag hos svärmor och svärfar idag, det blir palt! Härligt gott för nu var det länge sen sist!  


Hoppas...



Av Annelie - 15 augusti 2010 10:35

Adam njöt och hade super kul!


Det är alltid lika kul att se barn och vatten, men faktiskt lika roligt att se vuxna och vatten.  Adam började att spruta på Anders Tibblin och då smög han hem och hämtade ett jätte vatten gevär. Då började kriget som slutade med att Teija, Magnus, Jens, Ice, Micke och Adam var dyng blöta.

              

Bilderna vart väl inte så där jätte bra, men jag tordes inte närmare med risk för att bli blöt! Men kul hade dom som sagt var!


  Ses...


Av Annelie - 14 augusti 2010 10:15

Lennart har precis åkt iväg...


Nu har jag precis skickat iväg Lelle på en liten fisketur med några postisar, han kan behöva ledigt och göra något annat än det jag säger   . Känns lite jobbigt men jag har ju Johan och sen skulle Jens, Sandra och Adam komma hit och pyssla om mig, laga mat och "socialisera". Och vem vet dom kanske sover här...


Det hade varit kul att ta sig upp till ip för det är Hertsödagen idag och det brukar vara väldigt trevligt. Men jag passar och det blir första året sen vi flyttade hit tror jag. Men det blir så många frågor i och med att jag måste ha Rut med mig.


Nu tror jag att jag ska ta med mig korsordstidningen och sätta mig i soffan ute i skuggan för sen blir det för varmt där och då söker jag mig till baksidan där det blivit skugga! Det kommer att bli en väldigt varm dag, fantastisk med andra ord!


Ta nu chansen och njut av livet...

Av Annelie - 13 augusti 2010 10:43

Torsdag tillbringade vi i Boden, härligt som vanligt!


Vi började med fil och varmkorv, sen körde Karin ut gubbarna till Kusån. Dom fiskade, bastade och drack öl   . Karin och jag satt och mös, snackade skit, svamlade och pratade allvar. Man kan nog säga att vi trivs väldigt bra ihop alla fyra! Till middag vart vi serverade en fantastiskt god kräft soppa, gjord med värme och kärlek :). Sen satt vi och jäste och gnällde över hur mätta vi var....


Hej svejs för denna gång!


Av Annelie - 11 augusti 2010 19:37

Nytt på bloggen..


Nu har dom lagt in en ruta (här brevid) där ni kan fråga mig, typ vad som helst, för jag väljer ju själv om jag vill svara. Men fråga på ni!


Ja då var Nolia besöket över! Hmm, jag har egentligen ingen bra kommentar, jo jag kan sammanfatta -  MYCKE av allt (varor, folk mm). Vi köpte oss en ny skärgrunkemoj, evighets bakplåtpapper och jackor åt "grabbarna" sen blev det inte så mycke mer. Men det var en trevlig tripp!


När vi kom hem sov jag två timmar, ganska slut med andra ord. Men som sagt så har det varit väldigt jobbigt dom sista dagarna, veckorna, månaderna fast å andra sidan så vet jag inte när jag mådde bra sist. Fan vad jag klagar! Men jag måste få spy ur mig elendet någonstans, försöker så ofta bita ihop och le och inte belasta familjen med gnäll. Det är nog med att dom får göra ALLT!

PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH, PAH!

 

Hej då för denna gång... PAH på er till nästa gång...   

 

 





:(

Av Annelie - 10 augusti 2010 19:55

Ingen rolig dag, mår inge vidare...


Vet inte varför jag inte vill idag! Jag har sovit i princip hela halva dagen, hungrig hela tiden, men ingen matlust. Och sen blir jag lite orolig för min syster har inte heller någon bra dag! Hennes dagar är nog väldigt mörka mellan varven och då försöker lillgumman att vara stark och framåtsträvande. Men allt har sin tid, krasch bom, ros, tårar, hat, framtid, glädje, sorg, tankar, orka, vilja, saknad... :(.


Nu ligger min lilla gubbe och snarkar framför friidrotten på tv:n! Timmren är väldigt tunga, långa djupa snarkninga till och med så att gardinerna fladdrar. Oj nu ringde hans telefon och väckte honom!


Jag har druckit en halv kopp kaffe idag, ska nog gå och sätta på bryggaren. En liten smörgås blir det nog också... . Ops! Lelle hann först och han gör mackor också är han inte helt fantastisk så säg?


Imorgon ska vi åka till Piteå och gå på Nolia mässan tillsammans med Karin och Jan. Självklart tar jag med mig Rut också!


Klem, klem som Johanna säger....



Av Annelie - 8 augusti 2010 20:13

Fantastiska bil!   !


Bettan 22 år får rulla ett år till :)

Av Annelie - 7 augusti 2010 21:40

Nu har vi haft många trevliga dagar...


I torsdags var vi på Tai Tai och åt tillsammans med Kina, Matz, Kent (stockholms kille), Jens, Sandra och Adam. Jätte god mat men det var lite strulig servering, trevligt sällskap och proppmätta. Sen rullade dom mig och Rut genom Lulekalasets området ner till Fiskekyrkan, där dom drack öl och jag tittade på   .

Fredagen var lugn och beskedlig!  Ann-Louise och Lasse tittade förbi en sväng, vi satt och surrade och såg en BBBBBBBBB film. Trots skit filmen så hade vi trevligt!

Idag  har vi varit i Stadsparken och lyssnat på allsång för barn, där vi träffade Kina mfl. Bla Arvid som är barnbarn till Matz, jag tror att Adam och han skulle kunna ha fantastiskt roligt ihop. Sen blev det Hertsön! Ice och Adam härjade i vattenspridaren och efter det lekte grannens pojke Lucas och Adam  jätte länge och hade kul som bara den. När Lucas gick in för dagen fick Adam låna Blixten bilen...    ...kul!

Nu så här på kvällskvisten sitter jag i min sköna fåtölj och resten av gänget eldar i mitt ringen, lite trist att jag inte orkar vara med men jag börjar vänja mig...

För övrigt mår jag inte så där jätte bra men jag fick inte någon tidigar tid som jag hoppats. Visst får jag komma akut om det händer något men då får jag inte träffa min egen goa doktor och då väntar jag hellre! Men jag säger bara att världen har blivit större tack vare Rut.. 

Det kan hända att jag blir kvar där ett par dagar om dom vill sätta in pumpen eller byta ut någon medicin.

 

Folket ramlar in mellan varven och nu har Jens och Sandra kommit in och ser film med mig.


Kram till alla...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Min familj


Ovido - Quiz & Flashcards